طريقة عمل بطاطس باللحمة المفرومة 2014 بالصور,طريقة تحضير بطاطس باللحمة المفرومة ,وصفة البطاطس باللحمة المفرومة 2014
طريقة عمل بطاطس باللحمة المفرومة 2014 بالصور
  • الكمية تكفي: 4 أشخاص
  • وقت التحضير: 30 دقيقة
  • وقت الطهي: 30 دقيقة
  • المقادير: ثلاث حبات بطاطس كبار ثلاث حبات طماطم كبار متقطعه طرنشات 3حبات بصل كبار متقطعه طرنشات اربع قرون فلفل رومي طرنشات وممكن كمان شطه حاميه حسب الرغبه لحمه مفرومه متعصجه شبت وكسبره وبهارات ملح وفلفل وكمون وعصير طماميتين و5فصوص توم مفروم وزيت
  • التحضير: نجيب الصينيه ونبدا نرص حلقات بصل ونرش عليها شويه ملح وفلفل مش كتير لاننا هنعمل كده في كل طبقه
    بعدين نرص حلقات بطاطس وشويه كمون وملح وفلفل وبعدين طبقة طماطم ونفس البهارات وبعدين طبقة فلفل رومي وشوية فلفل حامي وبعدين اللحمه المعصجه وشوية شبت
    نكرر الرصات بصل ثم بطاطس وشبت وشوية ثوم وبعدين طماطم ثم فلفل وبهارات في كل طبقه ونوازن الملح
  • الطبخ: نجيب عصير الطماطم ونصبه فوق الصينيه مع ملعقتين زيت
    علي الفرن علطووووووووول لو عاوزنها تستوي بسرعه يبقي نغطيها بورق فويل ولما تقرب تستوي نكشفها لحد لما تتحمر الوش وتشرب السوايل
    وتقدم